Viilenevää ja pimenevää marraskuuta kaikille lukijoille!

Käpälämäessä on koiratouhuinen kuukausi. Pikkupoika Cherokee on reilu 3 vkoa vanha ja osaa syödä hienosti kiinteää ruokaa, leikkiä isojen koirien kanssa -jopa haukkuakin osaa. Agneksen kimpussa ukkeli eniten on -lieneekö johtuu tanskalaisen prinsessan väristä vai mistä -tiedä häntä. Agnes-ressukka on melkoisen hämillään välillä, kun pikkuherra meinaa kesken leikin käydä tissibaarissa latailemassa akkujaan...

Pikkuherra on kokenut manikyyrin ensimmäistä kertaa ja matokuurinsakin jo saanut. Kutsumanimikin taitaa Kajaanin perheessä olla sovittuna ja se tulee mukailemaan kennelnimeään. Mutta vielä mister Handsome tottelee työnimeä Chero tai Cherokee. Mussukka, sussukka, pikku-peenu jne.. rakkaalla lapsella monta nimeä.

Tässä kuussa on shelttimäisiä tapahtumia. On Shelttiyhdistyksen kokousta, Jyväskylä KV-näyttelyä ja Pohjois-Suomen shelttien pikkujoulua. Kasvatteja pitäisi tavata ja käydä tervehtimässä -ainakin tässä lähitienoolla -samaten Devilin jälkeläisiä on tarkoitus treffata.

Devil ja Gaby ahkeroi näyttelytreeneissä, Duffy on nyt "tauolla" agitreeneistä, mutta jatkaa toivon mukaan tammikuussa treenaamista.

Eli joka viikonloppu on shelttimäistä tapahtumaa jossain muodossa, NICE!!

-Maikki-