Ihanaa kesäpäivää kaikille!

Aurinko paistaa ja töitä pitää paiskia. Meikäläisen aika kyllä kuluis koirien kanss ihan kotosallaki.. Vuorotyön takia jää näyttelykalenteri hiukan tynkä-sellaiseksi tänä kesänä. Duffy ( Nice Try Dazzling Duff ) ja Devil ( Caravan Emerico The Evil Devil ) on ilmoitettu Ouluun sekä Duffy lisäksi Ylivieskaan. Oulun näyttelyn jälkeen Devil täyttää vuoden, joten heinäkuun puolivälissä sekä Devil että Jade ( Golden Rose Dream Come True ) pääsevät terveystarkistuksiin. Samalla otetaan molemmista silmäpeilaukset, lonkka- ja kyynärkuvaukset sekä tarkistetaan polvet. Jaden kyynärät kiinnostaa erityisesti, sillä oikea kyynärhän on traumakyynär. Se ei siis ole perintötekijöistä johtuva kyynär, vaan pikkupentuaikana riehumisesta johtuva palapeli-kyynärä.

Heinä-elokuussa sitten on vuorossa Jaden ja Duffyn CEA-geenitestit. Devil on testattu jo geneettisesti terveeksi eli sen tulevat pennut ovat silmäterveitä. Tarkastusten jälkeen saa alkaa odottamaan tuloksia ja jos ne ovat sitä mitä toivon, alkaa Jaden juoksun odotus. Jade astutetaan todennäköisesti seuraavasta juoksusta loppuvuodesta ja ensimmäiset Amor'jade-pennut syntynee. Toivotaan niin.

Kesä menee koiria treenatessa, siis näyttelyjuttuja. Devil opettelee puhumaan Suomea, sen kanssa kontaktia tullaan harjoittelemaan kovastikin, Duffy esitti niin huonoa pöytäkäyttäytymistä Tuurissa, että se saa tehotunteja koko kesän. Muutenhan se toimii kuin unelma, vaikka ihan ilman näyttelyhihnaa. Mukavaa ja aurinkoista helteiden odotusta kaikille!

- Maikki-