Heipä hei.

Niin kuin aikaisemmin kerroin, otan käytännöksi nimetä pentueet sekä aakkosten että pentueen isän mukaan. A-pentueen isänhän hain ystäväni Sannan kanssa viime huhtikuussa Espanjasta, Alicantesta. Matka oli melkoinen "once in a lifetime" - nimittäin torstaina, kun irkkupubin patiolla joimme olutta hankittiin rusketusta, soitti Kepo, että "rakas, ette pääse Suomeen.." Se saakutin Islannin vulcano syöksi laavaa ja tuhkaa siten, että kaikki kentät pitkin Eurooppaa oli kiinni ja me oltiin Sannan kanssa motissa Espanjassa. Lotta ja Jack saivat sitten "nauttia seurastamme" vielä ylimääräisen viikon -kunnes pääsimme kotimatkalle. Noh, eihän se kotimatkakaan ihan kuin elokuvissa mennyt... keskiyöllä kun vihdoin pääsimme kapuamaan Air Finlandin koneeseen, kuulutti lentokapteeni, että "valitettavasti lennämmekin Tallinnaan, Viroon.." Voi niitä riemunkiljahduksia, kun tiesi laskeutuvansa yöllä klo 4 keskelle sateista Tallinnaa...

Kaikkien juonikäänteiden jälkeen, laivamatkoineen kaikkineen Devil oli onnellisesti Suomessa, minä ja Sanna nähneet pienen palan ihanaa Espanjaa ja tutustuneet erittäin hyvin Devilin ihanaan kasvattajaan Lotta Bruniin ja hänen mieheensä Jackiin. Tuo viime kevään matka on todellakin muuttanut minun maailmani kaikkineen ja sitä halusin tähän ensimmäiseen pentueeseen tuoda.

Pennut saivat työnimensä espanjalaisesta kalenterista. Kepo halusi työnimien sisältyvän virallisiinkin nimiin ja se pani hiukan enemmän haastetta nimien keksintään.

Pojasta tuli yksinkertaisesti Amor'jade Alejandro Amigo. Lady Gagan viisu Alejandrosta on mieliinpainuva ja amigo on espanjaa ja tarkoittaa heppua, tyyppiä, ystävää.

Tyttöporukasta ensimmäisenä nimensä sai jo 4 päivää syntymänsä jälkeen blue merle tyttö, joka meinasi lähteä heti elämänsä alkutaipaleella enkeliksi. Siitä nimi tytölle: Amor'jade Angel Of Devil eli Devilin enkeli tai paholaisen enkeli, jos oikein tarkasti suomennetaan.

Trikkitytöille olikin nimet sitten pitempään mietinnässä. Alexia on tyttäristä se mustanaamainen, jolla ilokseni ja hyvin todennäköisesti on BI-tekijä. Koska 1) BI-tekijäisistä shelteistä usein sanotaan, että heidän tan-värit on tuhkansävyiset ja koska 2) matkamme on ikimuistoinen sen Islannin tuhkapilven takia - saa tämä mustanaamainen sydäntenvalloittaja nimekseen: Amor'jade Alexia Queen Of Ash eli Alexia Tuhkakuningatar.

Toinen trikkitytär saa nimensä espanjankielestä ja ihanasta kaupungista, missä keväällä vierailimme, ja johon ensi syksynä on haave viedä Kepo vierailulle. Koska Aurora on espanjan kieltä ja tarkoittaa aamunruskoa, on nimivalinta yksinkertainen. Amor'jade Aurora Of Alicante eli Alicanten aamunrusko.

-Haikein mielin jo ja siltikin niin onnellinen kasvattaja-