Hellantuutelis sentään, että voi nainen olla älykääpiö!

Minä ite siis! Mullahan on jääny julkistamatta paljon tärkeitä asioita, vaikka muka yritän aina kaiken taiteen mukaan kertoa, mitä meille kuuluu.

Siis Agnes eli tanskalainen prinsessa, joka on minulla sijoituksessa Kristina Lehtomäeltä, kävi luustokuvissa helmikuun alussa ja tulokset olivat sellaiset, että henkseleitä saa paukuttaa sekä kasvattaja, omistaja että sijoituskodin tarjoaja. :)

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: ei perinnöllisiä silmäsairauksia

Virallinen sydänkuuntelu: terve, ei sivuääniä

Wohoo!

Agneshan todettiin CEA:n suhteen geneettisesti terveeksi OptiGenillä jo viime marraskuussa, joten kyllä oon onnellinen.

Duffylle tehtiin sama CEA-geenitesti tammikuussa, ja Duffy on geneettisesti CEA:n kantaja. Itse poika on CEA:n suhteen terve, ei siis ole CRD:tä eikä colobomaa tms. mutta hyvä on tiedostaa, että hän kantaa geeniä mukanaan. Ei siis välttämättä ole paras vaihtoehto CRD-nartuille jalostuksen kannalta.

Noh sitten pentuasiaa. Jos muistatte, oli Duffyn morsian Sandra ns.kaksoisastutettu. Lähes varmoja olimme Seijan kanssa tuloksesta, mutta Genoskoper antoi varmuuden meidän Epsanjan loman aikana eli Duffy on kaikkien viiden Smartteams kakaroiden ylpeä isä. Ja hienoja pentuja onkin!

Devilin morsiamella Nellalla (Jelisan Desdemona) on laskettu aika ensi keskiviikkona, joten jännät päivät on edessä Kiviniemessä Kalaojan perheessä. Samoin toinen Devilin morsian eli Etelän Nuusku on antanut merkkejä mahdollisesta tiineydestä. Nyt siis peukut pystyyn Hannan puolesta, että saadaan kevään korvalla lisää tulisia mustilaisia, sitä luonnettahan Luonnikkaan kenneliin toivotaan!

Duffyläisiä on syntynyt Pikikuonon kenneliin Sari Hiljasen iloksi 3 pennun verran. Sain tämän ihanan mummoksi tuloviestin juuri Kanarian matkan kynnyksellä, tuorein tulokas oli tupsahtanut pentulaatikkoon, kun meikäläinen täpinöissään jo istuskeli lentokentällä.. Eli Pikikuonon Miis Honey teki 1 soopelipojan ja 2 soopelityttöä. Lahden reissulla näitä ihanuuksia pääsee sitten ihailemaan.

Duffy on alkanut alkuviikosta taas "poliisiksi" eli se vartioi koko ajan, että Devil ei vaaaaan pääse vahingossakaan lähemmäksi narttuja kuin hän on. Siitä tietää, että juoksu on tulossa. Ja niinhän se pitääkin tulla, sillä kohta on 8kk Jaden edellisestä juoksusta. Odottelua siis sillä rintamalla vielä.

Agnes on kasvattamassa turkkiaan ja Gaby pudottamassa, mutta silti neitit nyt aloittelee näyttelyturneetaan. Agneksellahan se on todellakin edessä, ehtihän se olla lähes kalju melkein puoli vuotta. Agnesta siis nähdään kevään ja kesän aikana kehässä niin pitkänhuiskeiden tummaverikön että täysblondin puikoissa. Agnes käy siis visiitillä Nummelassa keväällä.

Perinteistä shelttiporukan järjestämää äitienpäivämatch showta ollaan järjestetty porukalla ihan tosissaan ja hyvällä mallilla on toteutus jo. Minna Hepolammi the headmaster of match show on tehnyt ihan hillittömän suuren työn meitä muita talkoolaisia varten. Iso kiitos ja kumarrus kuuluu Minnalle jo tässä vaiheessa!

Haukipudas, Lahti, Harjavalta, Oulu jne on seuraavat kehäturneepaikat. Siellä siis nähdään!  Kesän näyttelysuunnitelmat on sinne tänne ja vähän tuonne. Duffyn kanssa kierretään paikoissa, joissa ei ollakaan ennen käyty. Ja jospa sitä sittenkin olisi koira sivuerkkariinkin ja ja ja... Ja jahka lisää unohtuneita asioita tulee mieleen, kirjoittelen lisää. Muistikapasiteetti on nyt hiukan rajallinen, sillä matkaa pukkaa keväälle  ja aivot raksuttaa tuhatta ja sataa.

-Maikki-