Ja niinhän se päivä koitti, että pentu näki päivänvalon. Ja juu -luit aivan oikein. Yksi pentu. Eikä kaksi. Sitä kahta ei koskaan ollutkaan. Höh. Siinäpä sitä oli taas juonikäänteitä vaikka muille saakka, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Ja taas olen jotain kivaa "velkaa" kätilö-Päiville kätilöimisavusta. Kyllä meille sattuu ja tapahtuu.

Syntyi siis laskettuun aikaan pieni trikkipoika. lähes koko kauluksella ja valkoisella piirrolla. Grammoja pennulla oli 189. Pentu tuli pers eellä puuhun, niin kuin sanotaan eli jalat edellä ja juuttuen komeasti synnytyskanavaan. Kahden tomeran tätin avustuksella sitten tämä hurmaava kakara näki päivänvalon ja pienen kuivaamissession jälkeen kiljui tomerasti tissille! Ja osasihan poika heti hienosti imeä! 

Nyt muutaman päivän ikäisenä paino on lähtenyt nousemaan pikkuhiljaa, mitään kunnon laskua ei ole ollut alkutaipaleelta lähtienkään. Cherry synnytti vaivattomasti ja aivan oppikirjan mukaan. Se hoitaa ainokaistaan mallikkaasti ja on muutenkin reipas.  

Kovasti oli nimivaihtoehtoja tyttölapsille, mutta niinhän siinä kävi, että jostain mielen sopukoista tupsahti yksi nimi/asia mieleen, selänä kuin pläkki. Minullahan on koko ajan ollut periaate, että kaikki kasvatit nimetään aakkosjärjestyksessä ja nimiin tulee sekä isää että äitiä -joko kennelnimistä tai kutsumanimistä. Niin kävi tässäkin.

Saanen siten esitellä pienen tumman intiaanipojan, joka sai nimeensä sekä emäänsä Cherryä että isäänsä Robinia. Nimi johtuu tummasta pojasta, joka syntyi kuin pieni intiaani -tarinassa, joka on kuin satua vain. Uskomatonta mutta totta. 

Amor'jade Cherokee (Che *Cherry* - Ro *Robin* - kee)

-Maikki-