Hei taas!

Viime yönä on käyty Jaakobin painia ajatuksissa. On punnittu omaa ajankäyttöä, resursseja pennun pitämiseen kotona, sijoitussopimuksia käyty mielessä ja illan aikana puhuttu perheenkin kanssa asiasta.

Koska Agnes on vielä niin nuori ja tarvitsee kovasti huomiota, samoin kuin muu lauma -tulimme yhteispäätöksellä siihen tulokseen, että A-pentueesta ei voi jäädä kukaan kotiin kasvamaan. Niinpä A-pentueesta menee sijoitukseen Alexia eli Amor'jade Alexia Queen Of Ash Pietarsaareen Niina Säkkiselle. Sera-collie saa Alexiasta iloisen ja vilkkaan leikkikaverin! Toivon mukaan neiti kasvaa näyttelykelpoiseksi reippaaksi harrastuskoiraksi, takeitahan pentuvaiheessa ei ole. Mutta toivoa saattaa!

Pieni sininen enkeli on saanut myös ihanan tulevan kodin. Angel eli Amor'jade Angel Of Devil muuttaa ihan Etelä-Suomeen. Angel muuttaa ilostuttamaan tulevan eläinlääkärin Juulia Virtasen ja sheltti Iipun elämää. Saas nähdä mitä tytöstä kasvaa ja kehittyy!

A-pennut muuttavat siten Lieksaan, Ouluun, Helsingin seudulle sekä Pietarsaareen. Onneksi olen itse aika liikkuvaista sorttia, niin tulen näkemään pentuja jatkossakin.

- Maikki-