Voi elämän kevät, ettei tämä mene ihan kuin elokuvissa. Monta mutkaa ja juonikäännettä on tässäkin asiassa. Ihan kuin joku ihme luonnonvoima hankaloittais koko ajan meikäläisen niin hyvää suunnitelmaa. Juoksu on edennyt erittäin hitaasti, ei tule valmista Danista astutusta varten niin nopeaa kuin olin ajatellut. Ja Jaden lähestyvä synnytys painaa päälle, joten katsotaan nyt mikä tulee olemaan Danin lopullinen urosvalinta nimittäin Ruuti eli yhdistelmään käytetty uros asuu 640km päässä meistä ja on aika riskaabelia lähteä noinkin kauas jos Jaden synnytys on lähellä. Se nyt on kuitenkin ykkösjuttu.

Tilanteen Juoksun edistymistä nyt seuraillen menee tämä viikko ja lopullinen urosvalinta täytynee tehdä samana aamuna jahka astutus on ajankohtainen. Ruutin omistajan kanssa on sovittu sen käyttäminen, mutta jos näin ei tapahdu, tulee Danille sulhoksi Amor'jade-oma poika Devil.

Joten mielenkiintoinen viikko on jälleen Käpälämäessä, kun selviää temmeltääkö vapun tienoilla pelkästään soopelipentuja vaiko soopeli ja trikkipentuja. Ollaan kuulolla!

 

Ps. Jadella tänään ensimmäisestä astutuksesta 55.vrk ja lämmönmittaus on alkanut...

 

-pentuterveisin Maikki-