- Nimittäin Cherokee-tiitiäinen.

Pikkukaverin on aika muuttaa olohuoneeseen pentukamarin ja -laatikon lintukodosta. Pennusta näkee, että se on yksin saanut lötköttää pentulaatikossa omassa rauhassaan, ja nyt kun ikää on lähes 3 vkoa - on aika aloittaa pikkukoiran elo.

Viikonloppuna alkaa jauhelihan maistelu ja maanantaina koittaa ensimmäisen matolääkkeen aika.
Duffyn agitreenit jatkuvat vielä tänään ja on aika Devilin pesun. Espanjooli pestään meikäläisen tapojen vastaisesti jo 2 vkoa ennen näyttelyä, ja karvatassujen tupsut näkee raakalla kädellä nyt saksia. Devil pyörähtää siis kehässä Jyväskylässä, kun muut koirat (paitsi Duffy) eivät ole näyttelykunnossa. Jyväskylän näyttelyn tekee meikäläisen kannalta muutenkin mielenkiintoiseksi, sillä Devilin serkkutytön jälkeläinen Alma on kehässä, sekä Devilin omat Smartteams-lapset Metku ja Leidi (S. Top Line Man & True Lady) tulevat myös kehään. Aivan upeaa nähdä näitä kakaroita kehässä, eritoten sitä pientä valkonaama-poikaa, josta on kehittynyt hieno nuori herra.

Smartteams-pennut olivat Devilin ensimmäiset pennut ja täyttävät tänään 1 v! Onnea siis koko poppoolle, sekä kasvattajille Seijalle ja Juhalle että myös Leidille, Metkulle, Toivolle ja Romeolle kotijoukkoineen!

Mukavaa viikonloppua kaikille. Minä taidan nostattaa lisää itteeni agikuumetta, menemällä seuraamaan lauantaina agikisoja Ouluun.

 

-Maikki-