A-pentueen eläinlääkäritarkistus ja virallinen silmäpeilaus on 14.4.2011 Eläinlääkäriasema Akuutissa, Kaisa Wikströmillä. Jaiks! Silmäthän pennuilla joka tapauksessa tulevat olemaan CEA-vapaat, sillä Devil on geneettisesti CEA-vapaa. (sillä sen molemmat vanhemmat ovat Optegenilla terveeksi geenitestattu)

Ensi viikolla pitäisi nimet olla trikkitytöillekin päätettynä... ei oo helppoo... Ja pikkuhiljaa päätöksiä pentujen suhteen pitäisi tehdä... Tämä on niin vaikeaa. Kyselyjen tulva on - hmm sanoisinko melkoinen! Aikaisemmin "varma" koti merletytölle Angelille -jos siis ei jää kotiin, peruuntui yhteisymmärryksessä. Joten mahdollisesti siitä kiinnostuvat voivat olla yhteydessä uudemman kerran, mailin määrä on nimittäin ollut niiiiiiiiiin mahdoton, että on julmettu homma alkaa lukemaan kaikki mailit uudemman kerran ja poimia niistä kaikki mitä aikaisemmin on kirjoitettu.

Angel on siis se väsyneenä syntynyt merletyttöpentu, jonka alkutaivat tissille oli opettamista. Tiitterä pentu, joka kasvaa hiukan pienempänä kuin muu hunnilauma, mutta ei silti kasva PIENENÄ vaan ihan normikokoisena pentuna. Sen mahdollista jalostuskäyttöä tulee harkita, toiset jopa eivät sitä suosittele. Mutta mielessä on käynyt myös se seikka, että moniko aikuinen on todellakin ollut 10 Appgar-pisteen lapsi syntyissään, eikä niiltä evätä lastentekoa??

En ole päättänyt mitä noiden likkojen kanssa teen, kuka jää, kuka ei, kuka menee minne, vai jääkö kukaan jne.. Joten kortit on täysin avoimet vielä. Anteeksi kovasti, kun tämä on tällaista jahkaamista. Parin viikon päästä voi jo alkaa hiukan arvioimaan rakenteita ja enemmän luonteita sitten, jolloin pitää päätösten olla sitten jo paremmalla tolalla.

 

Pohtien Maikki