Huomenta!

Niin se tuo aika mennä juoksee ja pennut on saavuttaneet 3 viikon iän. Marakattilauma -eeeeiku lutumuikkuset muuttivat eilenillalla myöhään ihmisten ilmoille elon keskipisteeseen eli olohuoneeseen. Nyt sitten kuulevat ääniä, tapaavat muut koirat, imurin, luutuusvehkeet, vieraita, telkkarin jne. Kaikkea uutta siis.

Pennut on saaneet nimet jo parisen viikkoa sitten, vaikkakin ne on viralliset vasta kun rekisteröintin on tehty. Jotain emää tai jotain isää ja jotain yhdistelmästä ja aakkosjärjestyksessä -näillä mentiin taas. Nimistä tuli aivan toisenlaiset kuin edellisille pentueilla, mutta tykkään itse ihan hirmusti! Silvuplee!

Gilda = Amor'jade Glamorous Gil-Zeus

Gite = Amor'jade Glorious Git-Zeus

Greta = Amor'jade Gorgeous Gre-Zeus

 

Eroja pennuissa on sekä väreissä, luonteissa että päissä. On hiukan vahvempaa ja keskivahvaa kakaraa, on painavampaa ja hiukan keveämpää. Yhteistä näille on reippaat luonteet ja leveät rungot, samanlaiset kulmauksetkin näyttäisi tulevan, että siinä mielessä tasainen sakki. Suap nähä miten kehittyvät sitten ja alkaako eroja muodostua.

Tästä yhdistelmästä tahdon jättää itselleni jotain jatkoon -joko kotiin kasvamaan tarkan silmän alle hiukan pitemmäksi aikaa jonkun tahi sitten sijoituskodin tästä jostain ihan läheltä. Pennuille on ollut kova kysyntä, joten uusia ihmisiä ei näille pennuille jonoon enää oteta. Seuraavien pentueiden suhteen sitten onkin ihan avonaiset suunnitelmat.

 

Mukavia talvipäiviä odotellen, Maikki

 

**************************************************************************************************************************

Good morning!

Time is running and puppies are 3 weeks now! They moved to livingroom yesterday to hear new sounds of living and to get new experiences a lot. Puppies got their names 2 weeks ago. Names are not official yet. My puppies have something from their dam or dad or combination of them and now it was a sift of litter G.

Gilda = Amor'jade Glamorous Gil-Zeus

Gite = Amor'jade Glorious Git-Zeus

Greta = Amor'jade Gorgeous Gre-Zeus

There is some difference between their heads, temperaments and sizes. Let's see how do they develope. Somebody I want to keep myself but let's see if someone is staying at home or moving to co-owning home.

 

Yours; Maikki nukkuu-normal.jpg