Huikea näyttelyvuoden aloitus Amor'jade teamilla..

 

Amor'jade Isabel La Diosa Azul AVA Pek ei sij
Amor'jade Indian Evil Devil ISAC Pek ei sij
Amor'jade Hooray I'm Dazzling BOSS Jun Eri 1 Sa
Amor'jade Alejandro Amigo HEPPU Avo Eh
Nice Try Dazzling Duff DUFFY Vet Eri 2
Amor'jade Hooray I'm A Delight TAIKA Eh
Amor'jade Dangerous Daydream RHIANNA Avo Eri 2 Sa PN-3 *Varasert *
Amor'jade Diamond Or Dynamite DIDI Avo Eri 1 Sa PN-2 *SERT*
Amor'jade Danish Wild Card LUCA Val Eri 1 Sa PU-1 ROP Cacib * RYP 3*
Amor'jade kennel 1 kp ROP-kasvattaja

 

Ihan mieletön oli tää pentue D, sillä velipoika oli ROP, musta sisko PN 2 ja sai sertin ja sininen siskonsa PN 3 ja varaserti.. <3 Onnea Tarjalle, mikään ei ois ollu mieluisampi serti kuin Didille. <3 Tästä on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin.

Pakostakin tulee kyllä nyt näyttelytaukoa, ennenkuin turnee alkoikaan sillä meille tulee toivon mukaan pentuja! Sekä Gaby että Carla on astutettu! Toiveissa on siis soopeleita, trikkejä ja merlejä.

Yhdistelmät:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI54503/14&ReknoE=FI31582/11

ja

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI19825/10&ReknoE=FI36443/13

Carlan urokseksi valikoitui Fi Mva Susadan Xerox (alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, sillä työvuoroni estivät astutusreissun), jolla on todella kaunis ja hyväluonteinen ja -liikkeinen jälkeläisnäyttö. Mister Pusukone on siis oiva valinta sinisen prinsessan sulhoksi. Lasketut ajat nartuilla on 28.2. ja 20.3.15. :)

 

Amor'jade team sai soopelineidin muodossa toivon mukaan vahvistusta. Olen jo pitkään ihaillut Kokko Leenan kasvattamia Anyway-koiria. Huisin kennelistä sain vihdoin ja viimein tätä ihanaa Anitan, Leenan ja Helenan kaunista narttulinjaa itselleni -Bobbyn tyttären muodossa. Neiti on nimeltään Dream eli Huisin Winternight Dream ja pikkuneiti asuu osan ajastaan Danan ja Dinan kaverina Elinalla. Vahvistusta tulee myös toisen pikkukaverin muodossa, sillä pienen visiitin myötä tuomme Meukow-Tarjan kanssa yhteisen "projektin". Siitä enemmän sitten viikonloppuna, kun karvapallo on käsissämme. <3

Jänniä aikoja siis elelemme! Mukavaa pakkasaikaa kaikille!

 

-Maikki-