Hei taas kaikki!

Kesä menee Oulun korkeudella kylmissä merkeissä ja villasukkia saa näyttelypäivien jälkeen kaivella vaatehuoneesta. Mutta kaksi asiaa lämmittää mieltä, sillä Gaby ja Jade aloittivat samana päivänä juoksut! Toinen hiukan aikataulua myöhässä ja toinen sitten 2kk liian aikaisin.

Mutta molemmat neitit astutetaan nyt tähän juoksuun ja urosvalinnat on selvillä.

 

Amor'jade Breeders Pride eli Gaby on se tumma ja tulinen soopelityttö, joka teki hienon pentueen viime talvena. 5 kaunista poikaa joiden luonteet on aivan uskomattomia. Energisiä, avoimia, reippaita, rohkeita ja kaikkea muuta ihanaa. Monen kokoista vauvaa kasvoi, mutta sheltiki kaikki tunnistaa. Hienoluonteisia harrastuskoiria laitetaan nytkin tilaukseen, sillä urosvalinta on iskenyt Ruotsin agility- ja näyttelykoiraan nimeltään No Mva Se Mva Fi Mva Nord Mva Kråkeslottets Zeus. Zeus on aivan upea soopeliuros, jonka sukutaulu on täynnä koiria, joita olen ihaillut pitkään. Nähtyäni Zeuksen livenä ensimmäisen kerran, olin aivan myyty. Zeus kisaa agilityä 3-luokassa (hyppy) ja 2-luokassa (agi). Omistaja Lindan omilta sivuilta voi käydä ihailemassa agimenoa.

Tuleva pentue ei tule olemaan sohvanvaltaaja-pentue, joten vain harrastavat kodit ovat potentiaalisia pennun ottajia.

 

Myös sininen tyttö Jade astutetaan tähän juoksuun. Siitä suunnitelmasta lähemmin lisää, jahka astutus on tapahtunut.Seus-normal.jpgzeuksen%20kasvokuva-normal.jpg

Zeuksen kuvat: Linda Andorsen

-Maikki-