Aurinkoista toukokuun päivää kaikki blogia seuraavat!

Pennut kasvavat ja nimiä on mietitty täti-Kuivalan päässä. Nimet putkahtivat kuin tuosta vain, eikä kovinkaan paljoa tarvinut jahkata. Soopelipojallekin oli nimi valmiiksi mietittynä, mutta naputeltuani sitä omakoira-palveluun ei se näyttänytkään niin hyvältä -omasta mielestä. Niinpä Blake sai nimensä ex-tempore! Nimeäminenhän tapahtuu minulla joko pelkästään aakkosten mukaan, tai mukaillen jotain teemaa. Tällä kertaa päätin nimetä nimet hiukan erilailla, sillä narttu on "lainanarttu" eikä minun ihan ikioma. Niinpä tytöt saivan nimiinsä jotain emästään ja pojat isästään. Ja tässäpä tuloksia..

BLAKE sai nimeensä sekä isän kasvattajalta Lotta Brunilta, että emän isältään Grandgables A Showy Fellow'lta eli Fellalta. Pojan ollessa ruskeaverikkö, Blaken nimeksi tulee: Amor'jade Brunette My Fellow.

BOBBY taas on komea tricolorpoika ja mustilaisen näköinen bi-tekijänsä vuoksi ja saa siksi nimekseen: Amor'jade Black Spanish Gipsy.

Soopelitytöistä toinen saa nimeensä emän eli Danin kasvattajan Gite Nymanin kennelnimeä, ja neidosta tulee: Amor'jade Born To Be Nice.

Ja toinen soopelityttö tulee olemaan kasvattajan ylpeys, kotiinjäävä kaunotar, jonka nimeen tulee iki-ihanaa Danin ja Duffyn jumalaisen kaunista emää; St. Kilda's Norwegian Pride'a. Tytölle tulee nimeksi: Amor'jade Breeders Pride.

Mielenkiintoiseksi asian tekee vielä se, että tyttäret vielä tässä viikon iässä näyttävät olevan todella samannäköiset tasalaatuiset mussukat. Aika näyttää kumpi nimi kummalle tulee, ja taitaisivat sopia kummalle vaan.

Tiedoksi nyt heti kaikille pennun kyselijöille, että pyydän anteeksi maileihin vastaamattomuudesta lähiaikoina.. On touhua monenlaista nyt, kun Angel on vielä kotona. Ensi viikolla palaan pentukyselyihin ja alan tekemään kiperiä kysymyksiä. Yksi poika on takuuvarmasti luvattuna eteenpäin, Ouluun Marjatalle. Ja toinen tyttö etsii hyvää, rakastavaa, harrastavaa sijoituskotia läheltä Oulua. Toisen poikapennun koti on vielä auki, mutta ratkeaa lähiviikkoina.

 

Kesää odotellen; Maikki