Hiphuraa!

Erkkari oli ja meni ja menestystä tuli! Miun pieni Brenda-vauva -eiku aikuisten oikeesti Brendahan on se B-pentueen toinen prinsessa Donna, joka muutti kasvattajaperheeseen Pyhäsalmelle eli Merja ja Jorma Leskiselle. Donna voitti Erikoisnäyttelyssä junioriluokan nartut ja sai vieläpä VSP-juniori-kunniamaininnan -joten syystäkin on kasvattajalla aihetta röyhistellä rintaansa. Sopivissa määrin tosin, eikä yhtään liikaa. Devilillähän on nyt kaksi tytärtä, ketkä ovat peräkkäisissä erikoisnäyttelyissä voittaneet junioriluokan nartut, jahuu!

Muillakin kasvateilla ja jälkeläisillä meni oikein hienosti, joten tässäpä yhteenveto tuloksista:

14.4.2012 Erikoisnäyttely, Haukipudas. Tuomari: Irina Poletaeva

Amor'jade Cherokees Call PEK 2

Amor'jade Born To Be Nice JUN ERI 1 SA VSP-JUN

Amor'jade Breeders Pride JUN ERI 3

Amor'jade Aurora Of Alicante JUN EH

 

Smartteams Top Line Man EH (emä: Starsong Flameof Passion)

Vauhtitassun Lipstikka H (emä: Moorwood Carribbean Blue Gossamer)

 

Samana päivänä kehässä Vaasa KV:n todella tiukassa syynissä Elina Haapaniemen kehässä kävi pyörähtämässä myös Devilin kaunis sininen poika Niki hienolla tuloksella!

Vauhtitassun Meirami EH 2

 

Kiitokset kaikille aktiivisille kehäketuille eli toisin sanoen aktiivisille ihmisille siellä kotona!

 

Mitä sitä muuta...hmm... Lahdessa tuli pyörähdettyä -ilman mitään menestystä. Ens lauantaina kruisaillaan Harjavaltaan, Agnes jää ilostuttamaan Kristinan, Hansin, Magnuksen, Dallasin ja varsinkin (  ) Sagan eloa vajaaksi kahdeksi viikoksi.

Kaikkea kivaa on tulossa toukokuulle, mutta niistä sitten lähemmin. Dina eli Smartteams Undinna on uusin tulokas Käpälämäen sakissa eli Duffyn valkotekijäinen tytär-villikko on omistuksessani ja sijoituksessa ihanalla Elinalla naapuripitäjässä. Pikkuneiti toivon mukaan täyttää niitä haaveita, mitä Duffyn jälkeläisestä olen jo pitkään haaveillut. Kiitos Elinalle, että annat Dinalle hyvän kodin.

Mutta parasta kaikessa... JADEN JUOKSU ON ALKANUT!!!!!

Eli Jade astutetaan kohta...

 

-Maikki-