Moikka!

Jonkin aikaa virittelemäni suunnitelma saada liisata narttua itselleni on toteutumassa mahdollisesti ensi talvena. Narttu on nätti kuin mikä, luonteeltaan ihana ja asustelee Pohjois-Suomessa. Omistajalla ja koiran tämän hetkisellä haltijalla on kiinnostus pennutukseen, mutta oma aika ei siihen riitä, joten ehdotukseni oli kaiketi tervetullut! Neitokainen on tehnyt aikaisemmin kasvattajalleen yhden hienokokoisen ja -näköisen pentueen. Peräti 6 pentua! Synnytyksestään ja pentujen hoidostaan se oli suoriutunut kuin vanha konkari konsanaan.

Nartusta enemmän vähän myöhemmin, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat saatavillani. Nyt siis katsastetaan uroita sillä silmällä ja pientä kyselytyötäkin olen jo tehnyt. Neitokaista nähtäneen talven aikana näyttelyissä kanssani ( jos kaikki menee niin kuin on tähän asti omistajan kanssa suunniteltu) ja mahdollinen soopelipentue Amor'jade kennelissä syntynee ensi kevään / kesän aikana.

Erityiskiitokset kaikille vastaajille liisauksesta esittämiini kysymyksiin, erityisesti Bumtsi-Annelle, jonka neuvomaa liisaussopimusta eniten mukailin.

Erityiskiitokset myös ihanan neitokaisen omistajalle,  joka tämän suunnitelman mahdollistaa. Kiitos Kirsi!

 

Soopelin, trikin ja merlen värisin pennuntuoksuisin suunnitelmin; 

Maikki