Heipä hei.

On ollut niin pentutäyteistä elo tää, ettei Dani-mamman kuulumisia ole ehtinyt laittaa vähään aikaa ollenkaan esille. Mamma on ollut meillä Käpälämäessä nyt vajaa kaksi viikkoa ja voi hyvin. Se on asettunut laumaan, kuin nenä päähän. Jopa kissat saa olla siltä nykyään jo rauhassa, mistä Miina, Uuno ja Leo varmasti ovat mielissään.

Dani voi muhkeasti, en osaa arvioida sitä Jaden vatsaan, ehkä se on samankokoinen tai hiukan pienempi taikka sitten se muuten vain on hoikemmassa kunnossa tai kun sen runko on pitemmän mallinen niin vaikea on verrata. Kuuntelin stetoskoopeilla vatsaa juuri, ja pumputus kuuluu sieltä täältä ihan ympäri kumpua ja on erittäin vaikea laskea kuinka monet äänet sieltä kuuluu. Viikossa pennut vatsassa kehittyvät kovasti ja liikkeet näkyvätkin jo ihan selvästi mahanahkan pinnalla. Siitä rupesinkin palpoimaan vatsan pintaa ja kyllä, monta pentua on tulossa! Jos ei sitten jotain jättipentuja tule, niin useita tulee joka tapauksessa. Potkut tuntuvat ihan selvästi molemmista kyljistä, nivusista, keskeltä vatsaa ja rintalastan juurelta. Että saas nähdä, kuinka mamman käy..

Torstaina vien Danin tiineysröntgeniin, jotta tarkka määrä toivon mukaan selviää. Koska Dani ei ole ikioma narttuni, sovimme omistaja Kirsin kanssa tiineysröntgeniin viemisestä. Edellisessä pentueessa Dani pyöräytti Bennylle (St. Kilda's That's The Spirit) 6 potraa jälkeläistä 62. tiineysvrk ja suoriutui äidin roolista / synnytyksestä hyvin. Tässä synnytyksessä toivon totisesti, että hän suoriutuu vähintäänkin yhtä hyvin. Vakuutukset on kunnossa kaiken varalta ja vapaatakin kasvattajalla on runsain mitoin. Yksi yövuoro on tehtävä puolentoista viikon aikana ja meikäläisen tuurilla synnytys on juuri silloin.....

Tiistaina 27.4 tulee 63. vrk täyteen ja nyt siis mennään vuorokaudella 56. Äkkiä on aika mennyt ja mietintä Amor'jade B-pentueen nimiin on jo kuumeisesti käynnissä. 

Hyvää pääsiäisaikaa toivottaa; Maikki