Huomenta ja sateista kevätpäivää!

B-pentujen kasvu on tasaista ja kasvattajan autaalla mielellä voin todeta, että olen erittäin tyytyväinen pentuihin. Onkohan tämä sitä, että on aina vaan tyytyväinen sen hetkiseen pentueeseen? Vaiko tätä aloittelijan onnea vain.. :)))

Ihan tohkeissaan olen jo ensi kesästä ja syksystäkin, sillä Amor'jadessa tapahtuu paljon. Saan Xian eli Amor'jade Alexia Queen Of Ash'n Käpälämäkeen visiitille, Agnes matkaa Nummelaan Kristinalle näyttelyturneeta varten, Cherry tulee juoksuun ja matkaamme sen kanssa Porvooseen Marita Axin ja Robinin luo ja saatamme toivon mukaan C-pentueen alulle. Kesä on näyttelyiden aikaa, on Tampereen Kuninkuusravit, kesäloma koirien ja hellun kanssa jne.

B-pentujen kodit ovat kovassa harkinnassa jo nyt ja tahdonkin tutustua lähemmin hyvissa ajoin ehdokkaisiin. Anteeksi vain, ei ole siis luottamuspulaa, vaan tahdon olla varma, että pentu ja oikea koti kohtaavat varmasti. Poikien tilanne on nyt muutaman viikon auki, että kuka mihinkin muuttaa, mutta selvinnee parin kolmen viikon sisään. Trikkipoika on se ratkaiseva kakara, muuttaako Espooseen vaiko Ouluun. Sen jälkeen ollaan paljon viisaampia. Tai sitten ei .

Tytöistä toinen on tuleva sijoituspentu. Eli pennun kyselijät tulevat saamaan postia lähiaikoine, nekin ketkä eivät sitä vielä ole saaneet. Toki muistuttaa kannattaa itsestään, ettei mailit huku miun mailiboksissa.

Vesisateen keskeltä kevättä rinnoissa rinnassa; Maikki