Hihhuli hei!

Ja poika vinkuu... voi elämä tätä showta, mitä Duffy saa aikaan isossa talossa. Devil on sellainen kingi, että hän ei viitsi tuhlata energiaansa turhan aikaisin, vaan aloittaa ulinan juuri tärppipäivinä. Agneksen tärpit on ihan käsillä nyt, on juoksun 16. pv menossa ja Gaby tulee perässä samaan tahtiin näköjään. Agnesta ei astuteta tähän juoksuun, vaan Kristinalla on suunnitelmissa astuttaa tanskalainen prinsessa ehkä seuraavaan juoksuun, eli syksyllä / alkutalvesta. Omat pennutussuunnitelmat etenevät entiseen malliin. Jaden juoksua odotellaan muutaman viikon sisään.

Sairausloma on lusittu, vaikka jalka ei ole kunnossa. Turvonnut kuin tukki, kipeä kuin mikä -mutta näillä mennään. Liikkua ja kuntouttaa pitää, mutta ei oo hyvä ehei. Koiria on tullut lenkitettyä ihan urakalla, ja sen huomaa niiden painoissa. Kaikki paitsi Agnes ja Devil on laihtuneet. Niki the sohvasämppiööni eli perheen pullukkakin on muuttunut solakaksi pojaksi.

Kasvateista Cherokeekin on kasvanut pikkuhiljaa ja on saavuttanut jo 5 kuukauden iän. Poika kasvaa hyvää tahtia ja tasaisesti - ja tulee ilokseni näytille Haukiputaalla järjestettävään Shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttelyyn -pikkupentuluokkaan. Omista koirista ainoastaan Gaby pääsee kehään, kasvateista kehään tulevat Donna (A. Born To Be Nice) ja Siina (A. Aurora Of Alicante), mutta sain ilon ja kunnian Kirsiltä lainata B-pentueen ihanaa emää Dania (Nice Try Dashing Dusty), joten Gabyn, Ricon, Donnan ja Leevin emä on kehässä vuosien tauon jälkeen. Hee - vuosien tauon jälkeen melkein treenaamaton koira kehässä, mutta jospa mie ehtisin jotain saada aikaan ennen näyttelyä.

Jälkeläisrintamallakin tapahtuu, nimittäin Duffyn pikkukakarat täyttävät huomenna 6 viikkoa Smartteams kennelissä! Duffyn toinen morsian Hani ( Pikikuonon Miis Honey) voi omistajansa Sarin mukaan paksusti ja Hanin laskettu aika on n. viikon kuluttua. Devilin morsian Nella (Jelisan Desdemona) on samoin kantavana ja trikki-merlepentue on odotettavissa Haukiputaalle Kalaojan perheeseen ennen erikoisnäyttelyä eli huhtikuun toisella viikolla. Samaten tällä viikolla Espanjan mustilainen tulee saamaan morsiameksi Etelä-Suomesta sinisen neidon. Eli Love is in the air!

Rakkain terveisin; Käpälämäen ulvovat myllärit ja muut