Heipparallaa!

Lomia on jo lusittu tovin aikaa ja paljon on taas tapahtunut. Amor'jade pennut kasvavat kohisten ja kaikki kevään 8 pentua on nyt nähty livenä, osaa useaankin otteeseen. Kiitos siis Merja, Mirva, Juulia, Marjatta, Tuija, Pia ja Niina että olemme saaneet nähdä pentujen varttuvan tasapainoisesti ihanissa kodeissa.

Gaby on aloittanut näyttelytreenaamisen seisontaharjoituksilla. Ensimmäisen showrinki-esiintymisen neiti antaa Lohjalla Shetlanninlammaskoirat Ry:n sivuerikoisnäyttelyssä 1.10.2011. Pennut arvostelee shelttirodun pitkäaikainen "guru" Päivi Eerola, joten tiedossa on erittäin tiukka ja pätevä arvostelu. Gaby on kehään mennessä huikean 5kk ja 4 pv ikäinen, joten ennen tuota näyttelyä ei meillä ehditä käydä treenaamassa ihan missään... Toinen neiti erkkarikehään Käpälämäestä on Jade, joka on aloittanut upean karvankasvatuksen. Enää vain pitää saada synnytyksen jälkeen täysin pystyyn noussut korva hoidettua. Ei ole paljosta kiinni -ehei :)))

Gaby on saanut ensimmäisen rokotuksensa, ja toinen pistetään 2 vkon kuluttua. Syyskuussa sitten Gaby pääseekin Iin koiraharrastajien pentukurssille opettelemaan käyttäytymistä muiden rotujen seurassa. Näitä koirakavereitahan riittääkin kotona omasta takaa.

Muu eläinlauma saa Käpälämäen "nimiin" vahvistuksen niin ikään lokakuussa. Alamme rakkaan Kepon kanssa osaomistajiksi ravivarsalle, joka on Esa Haukkalan kasvattama. Tamma kantaa nimeä Six-One, sillä hänen ylhäisyytensä sattui syntymään 15.5, jolloin Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden tuloksella 6-1.

Kuninkuusraveissa tuli käytyä Alatalon pariskunnan kanssa, sekä varsaa katsomassa sekä meno- että tulomatkalla Esan luona. Ravimatkan kruununa tuli rakkaalle ystävällemme Keijolle tieto, että hän oli voittanut arvonnassa huikean 125-vuotis-VIP-juhlamatkan kahdelle hengelle F1-ajoihin Belgian SPA:aan!! Sannan ollessa estynyt matkalle, ottaa Keijo matkakaveriksi Kepon eli aivan huikea elokuun lopetus on miun rakkaalla aviomiehellä. Pääsee pojat Mercedeksen sponsoroimalle VIP-matkalle formuloihin. Voihan pojat, mihin he pääsevätkään.

Duffy kävi rabiesvasta-ainetestissä viikko sitten ja nyt odotellaan tuloksia. Sitten onkin päätöksen aika, mihin päin Suomen rajojen ulkopuolelle soopelipojan kanssa lähdemme onnea kokeilemaan.

Mukavia kesäpäiviä toivotellen; Maikki