Miten se homma etenee... ?

 

Jadella nyt 16. vrk ensimmäisestä astutuksesta ja muuta ei voi neitistä sanoa, että päiväsaikaan sisällä lähinnä pötköttelee ja ärsyyntyy PIENIMMÄSTÄKIN karvojen vetelystä, mitä Agnes harrastaa tahi Devilin mielenkiinnosta morsiotaan kohtaan. Siitä EI Jade pidä. Meinasi Devil saada elämänsä selkäsaunan toissa iltana, ja Agneskin oli lähellä saada hammasta eilen, kun ei meinannut millään uskoa vanhemman ärsyyntymistä.  Ruokahalukin on ainakin tähän saakka ollut hyvä, ainakin niin hyvä, että Jade on alkanut hyökkiä toisten ruokakupeille, jos jonkun toisen raukan huomio hetkeksikään herkeää omasta kipostaan.

Että mielenkiintoista on tarkkailla, että tulisiko niitä pentuja vai ei... Devilin toinen morsian Lotta (Moorwood Caribbean Blue Gossamer) on kuullostanut kanssa muuttuneen melkoiseksi syöjäksi, Ritvan mukaan se voisi syödä vaikka hevosen , että jännää on Lapissakin seurata merkkejä.

 

Minä en käytä Jadea ultrassa nähdäkseni tuleeko pentuja, vaan odottelen rauhassa niin kauan, että sen näkee sitten tuosta mussukasta muutenkin. Tai sitten ei?

 

Nyt siis on Käpälämäessä peukut, varpaat, tassut, käpälät ja hännät pystyssä, että ensimmäinen Amor'jade pentue näkisi päivänvalon helmi-maaliskuun vaihteessa. Ainakin kovin on ihania perheitä kyselemässä uutta perheenjäsentä kotiin. 

 

Talviterveisin; Maikki