Hellurei!

 

Didi vaikuttaa olevan kantavana. Eli pentulaatikossa on toivon mukaan tuhinaa maaliskuussa.

Jade aloitti yllättäen jo helmikuun alussa juoksunsa ja astutetaan myös tähän juoksuun, eli merle-trikki-vauvoja saatetaan viikon sisään alulle. Isänä pennuille on oma Devilini eli Caravan Emerico The Evil Devil.

Tästä kahden nartun pennuttamisesta johtuen siirrän omaa Rhiannan astutussuunnitelmaa tulevaisuuteen. Rhianna (Amor'jade Dangerous Daydream) on sijoituksessa Tarja Rousulla, Meukow kennelissä ja tarjosin Tarjalle mahdollisuutta pennuttaa sininen neiti ensin. Eli Rhianna tehnee ensimmäiset pentunsa kennel Meukowin nimiin. Urosvalintana on myös Devil.

 

Helmikuussa on pikkulassie Shakira saavuttanut 7kk iän. Neiti aloittaa näyttelytohinansa tässä kuussa pentuluokassa Jyväskylässä. Seuraava etappi on vielä maaliskuussa Seinäjoella, jossa olemme edelleen pentuluokassa. Huhtikuussa sitten olisi virallisten luokkien aika ja harkinnassa on paikkakunta johon suuntaisimme. Shelttien kanssa ei juurikaan nyt kevään aikana olekaan näyttelyt, sillä osa kasvattaa turkkejaan, osa odottaa juoksujaan, yks ei tarvi mistään mitään ja yhelle ei oo missään päin tuomaria kenelle voisi viiä. PUUH! Niinpä keskitytään tähän pikkupaimeneen joka on aivna ihana persoona isolla P:llä. Shakira <3

-Maikki-