No nyt saa sanoa, että tapahtumat menee ihan ku elokuvissa ja koirat on itse valinneet astumisen ajankohtansa ja -paikkansa. Ei hitsinvitsi, ihan uskomaton päivä. Nyt jälkeenpäin täytyy todeta, että joku noita-akka-voima kait tässä Amor'jade B-pentueen aikaansaamisessa on ollut, koska Danin yhdistäminen Ruutin kanssa meni niin työlääksi säätämiseksi ja juonikäänteet meni niin kuin nyt on menneet.

Devil aloitti tänä aamuna hillittömän piipaamisen portin takaa, kun meikäläisen rähmäiset silmät sain puhdistettua auki. Noh, lentsuisen ukkokullan avustamana sitten iltapäivällä aloitimme soitinrituaalit Danin ja Devilin kanssa, Ja mitä ihmettä! Välimeren tuliainen, musta poika Devil kiertelee ja kaartelee neitoa, mutta ei yritä astua. Siinä sitten KEPO ja minä todetaan, että "eikö se sittenkään ole se tärppipäivä??". Jari päästää koirat ulos ja minä kuumeisesti miettimään, että käytänkö tyttelille Haukiputaan nättiä sopulia vai ajanko sittenkin Turkuun? Siinä muutaman kymmenen sekunnin kuluttua havahdun siihen, että pikkuinen tanskalainen prinsessa huutaa KILJUU takaterassilla, kuin päätä leikattaisiin irti!

Minä ryntään ikkunaan (tietämättä ketä koiria ukkokulta päästi ulos) katsomaan, mikä vamma tanskalaiselle prinsessalle on tapahtunut, ja huomaan että HEMMETTI!! DANI JA DEVIL ON PÄÄTTÄNEET YHTYÄ IHAN KESKENÄÄN!!!!!

Sinne vajaa -15 asteen pakkaseen minä sitten ryntään sukkasillani, kalsareissa ja hihattomassa topissa! Koirat sievästi nöpöttää vierekkäin istumassa, UMPIHANGESSA -kiinni toisissaan. Minä myös polvillaan umpihangessa, lähes alasti. (tekee muuten helkkarin hyvää tälle mun lentsulle)

Siinä sitten pihalla yritän vislailla KEPOLLE, joka autuaasti sisätiloissa puhuu juoruilee puhelimessa työnantajansa kanssa.. Vislailen aikani, kunnes koirat kuulee ja vinkkaa herralle, että rakkaalla aviovaimolla taitaa olla pihalla jotain asiaa...

Siinä sitten täys tohina päällä, kun Raksu kiikuttaa mulle kenkiään jalkaan ja jotain nuttua niskaan ja koirille peittoa, ettei palelluta niin kuin russakat koko porukka. 20 minuuttia kiinni olemisen jälkeen vislailen jälleen, että "HELP! Koirat jäätyy" -minusta viis! Rauhalliset Dani ja Devil kannetaan sitten sylissä kuin Majakka ja Perävaunu sisätiloihin, jossa he vielä komeasti 5 minuuttia haluavat olla kuin napanuorat toisissaan kiinni. HUH-HUH sanon minä!

Summa summarum: LUOMUASTUTUS vähintään 25 minuuttia koirat kiinni keskenään ja Amor'jade B-pentueen odotus saa alkunsa. Vieläpä samana keskiviikko-päivänä kuin A-pentuekin. Loppu hyvin -kaikki hyvin (ainakin tällä kerralla) ja Danin omistajan Kirsin sanoja lainatakseni: "Näin sen taisi olla tarkoitus tapahtuakin ."

-Maikki-

 

ps. To Be Continued.....