Moikka!

Amor'jade Black Spanish Gipsy on saanut jo kutsumanimensä tulevassa kodissa ja nimi mukailee sitä kaavaa, mitä miun omat poijaatki on mukailleet. Eli kutsumanimi on ajatuksella mietitty ja tarkoittaa jotain kennelnimestään tai muuten vain taustoistaan. Xiahan sai A-pentueesta samoin nimensä kennelnimestään (A. Alexia Queen Of Ash), joten olen enemmän kuin tyytyväinen Marjatan ja Sepon päättämään kutsumanimeen.

Koska trikkipojan iskä on espanjooli Devil alias Caravan EMERICO The Evil Devil, saa pieni musta poika kutsumanimekseen RICO .

Amor'jade Breeders Pride'lle eli kasvattajan ylpeydelle halusin antaa kutsumanimeksi B:llä alkavan nimen, sillä onhan neito B-pentueesta. Jostain sielun syövereistä iskostui keittiön pöytälaatikossa oleva kuva, jossa rakas Kepo kyyköttää Kontiokujan pihalla rakkaan kettuterrierinsä kanssa lähes kaulakkain ja kun olen monta tarinaa kuullut tästä koirulista (joka on mm. tehnyt pentunsa Jarin sängyn jalkopäähän) -oli nimivalinta ihan selvä. Neitokaisesta tulee siis BELLA . Sattumaa ei suinkaan ole sekään, että bella tarkoittaa sekä espanjan että italian kielessä kaunista. Toivottavasti nimi on enne -Nomen Est Omen.

Amor'jade Born To Be Nice eli Brenda löysi myös tänään kotinsa ja hän muuttaa kasvattajaperheeseen. Perheessä on aikaisemmin kasvatettu sekä ausseja (australianpaimenkoiria) että tervuja (belgianpaimenkoiria). Brenda muuttaa siis peimenkoiraharrastajille, Merja Leskisen kotiin. Jää nähtäväksi, alkaako Ketturetkun kenneliin tulla tulevaisuudessa shelttipentuja.

Terveisin, Maikki