Nonnih! Nyt meni näyttelysuunnitelmat uusiksi. Ajatuksissa oli Porvoon näyttely Duffyn ja Devilin osalta, mutta musta poika aloitti totaalisen karvanpudottamisen heti kun tulimme Kreetalta Suomeen. Että nyt sitten jäämme odottamaan loppuvuotta ja Seinäjoki, Jyväskylä, Helsinki -näyttelyitä.

Jade aloitti karvan pudottamisen maanantaina samoin. Jos karvanlähtö ennakoi seuraavaa juoksua, niinkuin viime keväänä. Jadella pitäisi alkaa juoksu tästä n. 5-6 vkon kuluttua. JOS/KUN kuvaustulokset on ok ja tulokset Kennelliitossa valmiina, seuraa ensimmäisten Amor'jade-pentujen aikaansaanti-yritys.Jade siis astutetaan seuraavasta juoksusta ja astutuksen onnistuessa, meillä toivon mukaan vilisee pieniä tassuja jo loppuvuodesta.

Devil alkaa olla melkein suomalainen jo, pientä eroa viime kevään käyttäytymiseen enää on. Se on todella reipastunut matkan rasituksista ja näyttää oikeaa luonnettaan jo ihan eri malliin, kuin alkukesästä. Irtihän sen on pystynyt päästämään jo kuukauden päivät kotipihassa ja poika on melkoisen villi ulkona. Duffyn kanssa tanssitaan soitintanssia ja kierretään toisia, että kumpi täällä se kukko olikaan. Huvittavan näköistä touhua. Oikein odotan, että aika kuluu ja poika miehistyy, niin pääsemme näyttelykehiin ja mahdollisesti näkemään, josko siitä tulisi kunnon jalostuskoira. Tämmöisiä suunnitelmia tälle syksylle.

 

-Maikki ja karvakuonot-