Hurraa ja hip hei!
Gabyn ja Nachon vauvat on syntyneet! Pentulauma näytti tuloaan eilen illalla ja laitoin yöllä klo 02 vähäksi aikaa silmät kiinni... Aamulla klo 6.05 Kepo tulee kuiskaamaan pentukamarin ovelle, että ootkos kattonu kevythäkkiin milloin? Mie vastasin, että en nyt muutamaan tuntiin ja isäntä toteaa, että siellä taitaa olla jo pentu..
Ja niin tosiaan! Gaby oli itsekseen tehnyt ensimmäisen pojan. Vauva oli pesty ja puunattu ja kömpi siellä tissille! cheeky
Siinäpä sitä sitten tohinaa riittikin, pennut tulivat tiheään tahtiin ja Gaby vaati edelliset kakarat tissille, ennenkuin alkoi seuraavaa pukkaamaan. Pennut olivat 57 vrk ikäisiksi melkoisia järkäleitä -suurin melkein 300 grammaa, mikä on paljon shelttipennuksi!
Ei siinä paljoa kätilökaveria mammakoira tarvinut, niin upeasti synnytti ja hoiti pentunsa heti alusta saakka.
Mutta narttupennun kyselijät nyt joutuvat pettymään. Itsehän minä odotin look-a-like-dad poikaa ja nyt on mistä valita! Eli pentueessa on 5 mahdotonta POIKAmenijää! Ihan mahdoton vauhti pentulaatikossa! Kaikki pennut erittäin virkeitä, hyvä että limat ehti pyyhkiö kun jo tissille piti päästä. Kaikki imivät alusta saakka itse, ilman opettamista tms. Mahtava sakki! On tähtipäätä, tähtiniskaa, viirunaamaa ja takakannuksellinen. Yksi speciaalipoikakin löytyy, eli yhden hännänpää ei tahdo olla suorassa -joten se muuttakoon sitten oululaisten hiihtolomaviikolla ihastuttamaan jotakuta harrastuskoirana -ei siis jalostukseen käytettäväksi.

Kuvia on ihailtavana julkisessa FB-albumissa,jonka osoite on: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4649868691823.2187962.1446409535&type=1

Viiden veljeksen onnellinen kasvattaja heart MAIKKI