Kilisee kilisee kulkuset...

Ainakin pikkupampuloita vilisee muutama Jennan masussa. Duffyn pennut syntyvät viikon sisään, tänään on tasan viikko laskettuun aikaan ensimmäisestä astumisesta. Liikkeet tuntuvat Jennan masussa ja mamma voi erittäin hyvin. Lenkkeily on tosissaan hidastunut, mutta karva kiiltää ja maitoa jo heruu nisistä. Vatsan koosta ja sydänäänistä arvioiden voi sanoa, että mikään jättipentue sieltä ei ole tulossa, mutta muutama shelttipentu kuitenkin. Suap nähdä montako sitten loppujen lopuksi sieltä tulla tupsahtaa. Minulla on ilo ja kunnia päästä kätilökaveriksi omistajille Tiinalle ja Sofialle. Ja juuri tätä ajatellen lomani ajoittuu juuri oikeaan aikaan. Ollapa lomaa omien pentujen aikaankin!

Jään siis lomalle nykyisestä toimestani 23.12 ja pidän lomaa ruhtinaalliset 3 vkoa!  Tammikuun puolivälissä, Kajaanin Tamminäyttelyn jälkeen alkaa jälleen työnteko ladatuin aivoin.

Tamminäyttelystä puheenollen -siellä onkin jännittämistä! A-pennuista kehään tulee Alejandro ja Aurora eli Heppu ja Siina. Samoin koko B-pentue tekee debyyttinsä pentuluokassa! B-tytöt ovat priimakokoisia, mutta B-pojat ovat kasvaneet  -ollen noin 40cm korkeita. So what! Kun päässä on palikat kohdillaan, rakenteet on tietty kasvattajan mielestä priimaa, luustot vahvaa tekoa, turkki upea jne.. kyllä kelpaa kehään mennä. Heppu-herkkupeppuhan on myös koon ylärajalla ja debytoi ensimmäistä kertaa junioriluokassa. Devilin jälkeläisiä muista pentueista pyörii kehässä myös, joten on siinä täti-Kuivalalla jännittämistä! Tamminäyttelyreissun kruunu ja hohto on myös siinä, että näen CHEROKEE-vauvan!  Tuskin jaksan odottaa!! 

Että, mää oon ylpeä kasvattajana omista kasvateista. Toki puutteitakin varmasti jokaisessa on, mutta hei -kukaan ei ole täydellinen. Pääasia, että omistajat on tyytyväisiä siihen karvakorvaan, joka heillä asuu.

Taika (Angel) asustelee ihan Etelä-Suomessa ja agiliitelee siellä omistajansa Juulian ohjaksissa ja sijoitusnarttu Xia (Alexia) agiliitelee ja tokoilee Kokkolan suunnassa. Donna (Brenda) virittelee tassujaan myös näyttelykehiin Merjan kanssa..   Aivan mahtavat kodit kyllä sai nämä pennelit kaiken kaikkiaan! Xian ekaa juoksua vielä odotellaan ja neitihän on tarkoitus astuttaa sitten ensi vuoden aikana, jahka ajankohta ja ikä sen sallii. Näyttelyissä Xiaa nähdään sitten loppukeväästä / alkukesällä ja terveystarkkeihin menee koko konkkaronkka!

Xian urosvalinta onkin sitten eri juttu, kun aikasemmin suunnittelemani yhdistelmä sittenkin EHKÄ vaihtuu. Pieniä mutkia on ollut aikaisemmin suunnittelemani yhdistelmän matkassa -joten tämä alkuvuosi sen sitten näyttää, miten loppujen lopuksi käy. Jos uros tosiaan menee vaihtoon, tulee neitokaisen sulhoksi soopelipoika Duffy. Duffy osaa astua, se on näyttänyt merkkejä tulisesta agility-palosta sisässään, sillä on jälkeläisiä jo saatu aikaan, rakenne on hyvä ja pääkopassa kaikki hyvin. Eli jännä vuosi on tulossa kaiken kaikkiaan.

Terveiset kaikille pentujeni omistajille sekä urosteni jälkeläisten kasvattajille ja omistajille. Ihanaa, että olette luottaneet meihin.

-Maikki-