Heipparallaa ja hellät tunteet!

 

Paljon on taas tapahtunut. Kaikki mussukat on lähteneet uusiin koteihin,  paitti tietenni Gabrielle, tapakoulutus pikkupennulle on alkanut ja neiti ilostuttaa perhettä nyt ihan ison koiran verran.

Duffyn, Agneksen ja Devilin kanssa kanssa kävimme Rovaniemen kansainvälisessä juhannusnäyttelyssä ja Duff veti voiton kotiin, ollen valioluokan ERI 1, saaden SA:n, voittaen urokset PU1 ja lopulta ollen koko rodun kaunein eli ROP. Ryhmäkehästä ei sitten tullut enää mainetta ja kunniaa, vaan pelkkää kokemusta, mutta ai, että fiilis oli ihana. 

Devil ja Agnes olivat erittäin hyviä Rovaniemellä, mikä oli ihan tuomarien linjan nähtyään ihan oikeita tuloksia. Tuleva c-pentueen emä Cherry (Satulaakson Seireenin Kutsu) pyörähti erittäin hyvänä kehässä, ja todettiin heinäkuussa silmäterveeksi, niin siinäpä sitten voidaan Sarin kanssa vaan jäädä tyytyväisenä odottelemaan juoksua, jotta päästään matkaan Porvooseen kohti Maritaa ja Robinia (Blomlane's True Blue). Kesäkuun aikana Devil pudotti turkkinsa kokonaan ja jää nyt näyttelytauolle, Agnes ja Duffy hakee kokemusta kehistä koko kesän.

Rico-vaavi oli hoidossa viikko sitten sunnuntaina, ja voi että Marjatalla kasvaa siellä tuuheaturkkinen pikku-Devil. Samoin Leevi ihastuttaa vihastuttaa Mäyrän perhettä mm. kaivamalla hillittömiä kuoppia nurmikkoon -takapihan täyteen tietenkin. Sanoinkin Pialle: "Että ei palautusoikeutta!"

Pikku-Donnalla on samoin lokoisat olot Leskisen perheessä, onhan neiti saanut kodin, jossa on vuosikymmenten kokemus paimenkoirista ja niiden kasvattamisesta.

Heinäkuu on Käpälämäen lomakuukausi, puolen välin jälkeen jäämme lomailemaan. Tarkoituksena olisi käydä visiteeraamassa Khimairan-Maijua, Kuopion Rakki ja Katti-vastaanottoa koska Duffy tarvitsee passin ja rabiesvasta-ainetestin, jos näkis vielä A-.pennut Hepun, Taikan, Sinan ja Xian yhdessä niin hupputi-huijaa siinä ois koirahommia kerrakseen. Pari näyttelyäkin pitää käydä. Duffyn kanssa jatketaan Agilityn jatkokurssia heinäkuussa ja Jade alkaa kasvattamaan uutta erittäin hopeista turkkia. Vielä kun saisi hoidettua synnytyksen jälkeen täysin pystyyn  nousseen toisen korvan kuosiin, niin voisi ehkä harkita sille näyttelyä syksyllä erkkarissa. Saas nähdä, kuinka käy.

Terveisin; Maikki