Tip tap tip tap tipe tipe tip tap!!

Koska kaiken kiireen, tohinan ja kaiken muun hässäkän vuoksi tämän vuoden Amor'jade-päivät jäivät väliin -pidetään tänä vuonna Amor'jade kasvateille ja urosteni jälkeläisille Amor'jade * PIKKUJOULUT * Haukiputaalla Koljun majalla torstaina 5.12.13 !! Aloitusaika on ihan teistä kiinni, sillä talo on varattuna mulle koko päiväksi.
Nyyttäriperiaatteella ja jos ei kuulu FB:een, voipi osallistumisestaan ja tuomisistaan laittaa viestiä maililla tai puhelimitse.

Ottakaa sakset, kammat, harjat ja kaikki trimmivehkeet mukaan -nimittäin pidetään pienimuotoinen trimmikurssi samalla.
Iltapäivällä ensin koirien väsytyslenkki alle, kuka vaan sattuu tulemaan jo hyvissä ajoin päivällä. TERVETULOA! Kasvattajat kiltit, laittakaa Duffyn, Gonzon ja Devilin jälkeläisille sanaa kiertämään
<3

 

Toinen mielenkiintoinen tapahtuma tulee olemaan maanantai 18.11.13... silloin nimittäin starttaa taas Oulun suunnasta autolastilliset ihmisiä ja koiria kohti Joensuuta! On Amor'jade-joukkari Ahon Jarilla Joensuussa ja kaikki yli 1-vuotiaat kasvattini ovat sitten tutkitut. Huisin jännää!!

 

Luca kasvattaa turkkiaan, Rhianna ja Didi tiputtaa, Cody on tiputtanut kaiken, Carla vaihtaa väriä takaisin puhtaaksi merleksi ja Devilille ei muuten vaan ole sopivaa tuomaria tiedossa, niin ollen Jyväskylän kehään pääsee vain Luca. Messariin sitten lähteekin D-porukkaa 4 kappaletta. Toivon mukaan saan kasvattajaluokan kasaan lauantaille, se olisi toiveiden täyttymys tälle vuodelle! Ja hienostihan tää vuosi kaiken kaikkiaan on mennytkin -aivan yli odotusten. Lucalle ROP, VSP, ja PU-sijoituksia, sertejä ja varasertejä, Rhiannalle varaserti, Didille PN-sijoitus, kasvattajaluokassakin ollaan oltu ROP-kasvattaja. Ihan mieletön juttu. Arvostan suuresti ja nöyränä lähdetään ensi vuoteen. Gabyn tammikuun vauvoista Enrique eli Elmo starttaa näyttelyt ensi vuonna ja se jo jännittää pientä kasvattajaa. G-tytöt kasvaa pentulaatikossa ja niidenkin tulevaisuus jo mietityttää sekä kasvattamisen kannalta että mihin kukanenkin muuttaa.

 

Nyt on saanut Amor'jade sheltit ja colliet logon, jossa on käytetty mallina iki-ihanaa Duffyä ja collieta jonka pää on minusta vaan niin ihana. Miljoonat kiitokset Marianne Kokolle logon toteuttamisesta!

 

-Maikki-