Heippa kaikki!

 

On ollut aika ladata akkuja, miettiä syntyjä syviä ja pohtia, miten Amor'jadelaisten some-elämä jatkuu. Ja eilen illalla tein päätöksen, että eipäs sittenkään muuteta mitään, ei perusteta uusia sivuja eikä uutta blogia vaan yritetään opetella päivittämään itse sivuja -tosin "sukulaispojan" avulla.

 

Blogi on ollut myös hiljainen. Ja kaikenlaista on tapahtunut viimeiseen puoleen vuoteen. Ei taida tila eikä aika riittää kaiken kertomiseen. Lyhyesti kaikki uutiset tässä silvuplee!

Kesäkuun alussa Shakira aloitti viralliset näyttelyt. Näyttelypäivän ensimmäinen juhlan aika oli, kun sen velipoika Lenni valittiin kaikkein komeimmaksi urokseksi eli Lenni oli Jun Eri 1 Sa PU 1 ja sai ensimmäisen Sertinsä ja sitten alkoi narttujen arvostelu.. Shakira jaksoi esiintyä helteessä hienosti ja toi samanlaiset tulokset kuin veljensä eli Jun Eri 1 Sa PN 1 ja sai myös ensimmäisen sertinsä. ROP-kehässä Lenni ravasi todella kauniisi ja helle oli pehmentänyt Shakiran pään jo joten Lennistä leivottiin hienosti ROP. Tuomarina Lena Danker.

Kesäkuussa juhannuksen jälkeen taloon saapui Bobby eli Tunmark's Pride And Joy. Bobby tuli asumaan vuoden päiviksi Haukiputaalle, jossa se on käytettävissä sekä omille että harkitusti myös vieraille nartuille. Bobby n 37-37.5 cm korkea ilopilleri, josta löytyy ihmisrakas ja tulinenkin puoli. Aikamoista laumanjohtajuus-kisaa on poika käynyt välillä D-poikien kanssa, mutta se on selvää, kun vieras aikuinen uros tulee laumaan, jossa on muita aikuisia astuvia uroksia.

Kesäkuussa teimme sitten heti näyttelyreissun Pietariin, Venäjälle. Bobby sai siellä sunnuntaina sertin, joten siitä leivotaan Tanskan ja Norjan lisäksi nyt Venäjän valioksi. Mukana oli myös Luca ja Agnes, ja neiti A nappasi toisena päivänä sertin ja Cacibin, Luca taas oli molempina päivinä urosten voittaja ja saan anoa hälle sekä Venäjän valiotittelin että myös RKFW-14 tittelin. Luca sai kaksi Cacibia Venäjältä eli yksi vielä jostain muualta kuin Suomesta niin kansainvälinen muotovalio on plakkarissa.

Heinäkuun näyttelyt menivät hurjan hyvin. Luca täytti lauantaina 12.7 2 vuotta, mutten uskaltanut ilmoittaa sitä sille päivälle Kokkola KV:een. Niin ollen mentiin Oulu KV:een kehään seuraavana päivänä. Ja unelma toteutui nopeammin kuin luulinkaan, Luca oli PU 1 VSP (vastakkaisen sukuuolen paras), sai sekä cacibin että valioitumiseen tarvittavan sertin ja pienestä sinisestä koirasta tuli Fi Mva <3 Uskomaton päivä <3

Herran näyttelyt jatkuivat samaa rataa, joten elokuussa olikin aika jäädä tauolle. Ei makiaa mahan täydeltä, vaan koiran pitää saada myös levähtää. Tauko tekee terää varmasti koirillekin. Niin ollen lähdin verestämään Duffyn kanssa kehämuistoja Äänekoskelle, kun herra ei ole ollut kehässä reilusti yli vuoteen. Ainuttakaan kertaa ei ollut ollut edes näyttelyhihnan päässä, kun kehään menimme. Ja hienosti meni, tuloksena Val Eri 1 Sa PU 1 ja VSP. Huippupäivä, sillä tuomari Markku Kipinä oli todella tiukka. Vain kaksi uroskoiraa sai SA:n.

Bobby lähti kehään sitten Heinola ja Kouvola turneelle ja sama meno jatkui. Tuloksina lauantaina Val ERI 1 Sa PU 1 ROP Sert ja Fi Mva! Sunnuntaina hiukan himmeni tulos, muttei paljoa sillä tanskalaisen tuomarin mukaan Bob oli PU2.

Sitten olikin aika Carlan terveystarkkien. Limanin arvio oli hyvä ja tulokset saapuivat priimana takaisin.

Caravan Ultra Marine, blue merle narttu, bi tekijä

Lonkat: A/B

Polvet: 0/0

Kyynärät: 0/0

Silmät: CEA / PRA vapaat

 

Seuraavaksi odotellaankin sitten juoksuja tyttärille. Gaby eli Amor'jade Breeders Pride tullaan astuttamaan Bobbyllä, joten yhdistelmästä on odotettavissa soopeleita tai trikkipentuja. Molemmat vanhemmat ovat trikkitekijäisiä.

Myös Carla tullaan astuttamaan seuraavaan juoksuun, joten meillä on myös merle-trikkivauvoja mahdollisesti talvella. 

Pennuntuoksuisin terveisin; Maikki

pentup%C3%A4iv%C3%A4%207.9.14.jpg

Kuvassa kevään 2014 Meukow- ja Amor'jade-pentupäivän ihanaa väkeä. Rhianna ja Jade tekivät pentueet Devilistä sekä mulle että Tarjalle. Sillä porukalla kokoonnuttiin Torniossa syyskuun alussa. Kiitokset kaikille osallistujille!