Hei

On mennyt tuhottoman paljon aikaa, etten ole päivittänyt. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Pentuja pentuja ja pentuja. Näyttelyitä, menestystä ja näyttelyitä. Matkoja, kiirettä ja hässäkkää. Siinäpä Amor'jadelaisten kevät ja alkukesä -jos tätä hyytävää syyskeliä nyt kesäksi voi sanoa.

Syntyi maaliskuussa Häslääjät eli H-pentue. 6 ihanaa soopelivauvaa Didille ja Duffylle. Pentueesta sijoitukseen meni Dana, siskonsa Dinan luokse Iihin Elina Kuokkaselle.

Syntyi huhtikuussa I-kakarat. Pentueesta sijoitukseen meni Isabel eli Ava Hanna Pääkköselle Ouluun. Muut kaikki pääsivät agikoteihin ja toivon mukaan myös kehiä kiertämään.

Luca ja muut ovat pärjänneet näyttelyissä. Uskomaton sininen poika minulla ja perhe Mäyrällä. Pia, Jukka ja Teemu pitävät miun pojasta niin hyvää huolta, että kyllä on ilo esittää hyvässä karvassa ja kunnossa olevaa kukkoilijaa kehässä. Sertiä ja luokkavoittoa tulee kehä toisensa jälkeen, viimeisin saavutus kaksi cacibia ja sertiä Pietarista, ja Vaasa KV:n huikea RYP 1 VOITTO!! Uskomaton koira! Shakira the lassie myös sertivoittaja, Agnekselle serti ja cacib Venäjältä ja kaikkea ihanaa.

Toin Norjasta ihanan, upean, uskomaton-luonteisen uroksen jalostuslainaan. Koira on nimeltään Tunmark's Pride And Joy eli tutummin Bobby <3.

Poika on Tanskan ja Norjan valio, sen isä on Amerikan tuoti ja emä Australian tuonti. Bobbyllä on trikkitekijä, osaa astua, 10 pentuetta Norjassa, upea tumma soopeliturkki, kaikki hampaat, A-lonkat ja pennusta lähtien silmäterve. Bobby rakastaa ihmisiä ja on oikea pusukone. Kuvia löytyy Tunmark's shelties nettisivuilta, google löytää kyllä. Bobby tuli minulle jalostuslainaan, ja se on todella harkitusti käytettävissä myös muille Amor'jaden ulkopuolisille nartuille. <3

Viime syksyn pentu Gilda on tarvinut ekstrahuomiota ja saanut sitä ihanasti ystävältäni Paulalta. Kaikki muutos pienen koiran elämässä oli sille ehkä liikaa, eikä kaikki ole ison lauman koiria -niin ollen etsin Gildalla eli soopelineiti ( 9kk) Amor'jade Glamorous Gil-Zeus:lle kotia, jossa se saa huomiota, rohkaisua, rapsutuksia ja rakkautta. Neiti jäi ensin omaan kotiin, mutta pehmeän luonteensa vuoksi ehkä se ei täytä ihan kaikkia niitä mun kriteerejä mitä jalostuskoiralla pitäisi olla. Gilda etsii siis omaa rakasta ihmistä, jonka kainaloon voisi käpertyä. Oulun lähellä asuminen olisi plussaa, sillä tahdon olla tukemassa ja seuraamassa tämän pikkukoiran eloa "vieressä". Yhteydenotot: Maikki.kuivala@gmail.com

 

-Maikki-