Aurinkoista kesäkuun päivää kaikille!

 

Käpälämäessä on ollut tohinaa yllin kyllin, pennut on kasvaneet, mussukat on sirutettu ja madotettu, Agnes ja Duffy on aloittaneet agilitys salojen opit (samoin mie), pennun kyselijöitä on käynyt näytillä ja kaikki ovat saaneet nyt kodit sekä kutsumanimet. Paitsi Brooke, jota alunperin ajattelin kutsuttavan Bellaksi, mutta jota sittemmin olen miettinyt, että onko nimi neidille sopiva.

Amor'jade Born To Be Nice muuttaa siis kotiin, jossa on aikaisemmin kasvatettu sekä australian paimenkoiria että belgian paimenkoiria. Brenda saa kutsumanimekseen Donna

Amor'jade Black Spanish Gipsy muuttaa Ouluun, ja pieni musta paholainen lähtee ihastuttamaan Marjatan elämää. Bobby saa nimensä isänsä Devilin kennelnimen mukaan eli Emerico-nimestä johdettu Rico sopii hienolle herralle kuin nappi paitaan.

Amor'jade Brunette My Fellow eli pieni ruskea ilopilleri Blake muuttaa Haukiputaalle shelttipoika Latelle kaveriksi. Blake tulee saamaan aivan ihanan nimen, Leevi.

Nyt siis toisiksi viimeinen viikko ennen pentujen lähtemistä uusiin koteihin. Tiistaina on ell tarkki Kaisa Wikströmillä ja Dani palailee kotiin. Alkaa soopelineito olla melkoisen kypsä kakaroihinsa jo..

 

Helteistä viikonloppua toivotellen; Maikki