Taisin mainita astutuksen yhteydessä, että tämä B-pentueen luominen oli täynnä juonikäänteitä, jotka ovat kuin Kauniista ja Rohkeista. Niinpä nyt on nimipolitiikka mietinnässä ja Dani-mamman mussukat tulevat saamaan työnimensä joidenkin saippuasarjan henkilöiden mukaan. Viralliset nimet sitten tulevat olemaan jotain ihan muuta..

Päivin kanssa viihdytimme Eläinlääkäriasema Akuutin heräämössä toisiamme miettimällä saippuasarjoja ja niissä esiintyneitä henkilöhahmoja. Tämän pentueen juonikäänteet on todellakin kuin saippuasarjasta, joten siitä nimet pikkuisille.

Soopelipoika saa nimekseen BLAKE, Dynastian öljymoguli Blake Carringtonin mukaan. Soopelipoika oli suurin pennuista ja sinnikäs kaveri - ja sitähän Blakekin TV-sarjassa oli. Olkoon hän siis Blake.

Trikkipoika on tumma ja tulinen mustilainen ja hän saa nimensä komean tummaverikön mukaan. Pojasta tulee siis BOBBY, Dallas-saippuasarjan Bobby Ewingin mukaan. ( arvatkaa vain, kuinka meillä oli hauskaa heräämössä näitä miettiessä..)

Toinen soopelityttö saa sitten nimensä Kauniiden ja Rohkeiden mukaan -toivottavasti nimeäminen on enne. Että tytöistä kehittyisi kauniita ja rohkeita. Suurempi soopelityttö saa nimekseen BROOKE, sillä se vinkuu paljon enemmän kun on nälissään. Brooke Loganhan on se Kaunareiden kuuluisin märylaukku, aina pillittää jotain asiaa.

Hieman pienempi soopelityttö saa työnimekseen Beverly Hills 90210-sarjasta tutun tuliluonteiseen tummaverikön mukaan. Niimpä pienempi tyttö tulee olemaan BRENDA, Brenda Walshin mukaan. Brenda sopii suuhun paremmin, kuin Bridget -mitä aluksi tytölle nimeksi ajattelin. Kvartetti tottelee siis työnimiä Blake, Bobby, Brooke ja Brenda. 

 

Pentulaatikon ääreltä huvittuneena jo; Maikki