Moikka! Ja niin se aika vierähtää, että on aika madottaa pikkuneiti Gaby. Keskiviikkona tulee 11 vkoa ikää, joka taas tarkoittaa että rapiat viikon päästä on ensimmäisen rokotuksen aika. Eli kaikki B-pentujen omistajat, madotus tällä viikolla ja ensi viikolla rokotuksiin, mars. Gaby menee klo 15 tuona "syntymäpäivänä" rokotukselle Akuuttiin.

Pikkuneiti on opetellut paljon asioita. Ollaan harjoiteltu hihnassa kävelyä, automatkustamista peräkontissa (boksissa), istumista ja hiukan seisomistakin. Luoksetuloa harjoitellaan kovasti, samoin hiljaa olemista. Meinaa tyttö olla äänekäs persoona, varsinkin jos ei saa isommilta koirilta juuri sitä mitä haluaa. Silloin on parein kohdistaa huomio johonkin ihan muuhun toimintaan, kuin räkytykseen. Ja innokas neiti onkin lähtemään touhuun kuin touhuun. Pihalle kyykistyminen onnistuu mainiosti, jos vaan kakslahkeiset ovat ahkeria ja hyvillä hoksottimilla varustetut.

Minulla ja Kepolla alkaa perjantaina loma, jolloin onkin sitten aikaa rentoutua ja olla vaan. Jos sitä nyt tämä muurahaisperhe osaa tehdä. Kun tuntuu aina olevan jotaki hommaa (mistä lieneekään sitä riittää).  Lämpimiä kesäpäiviä toivotellen; Maikki