Jiihaa, hillitön kuume taas päällä. Siis pentukuume. Eikä meinaa malttaa mieltänsä, vaikka kuinka aina ääneen (muka) toitottaa, että ei oo kiire, ei oo kiire.

Ei jaksa odottaa Jaden juoksun alkamista, mihin ihmeeseen se jäikään? Ei jaksa odottaa talvea, että Danin juoksu alkaisi. Urosvalinta alkaa olla melkolailla selvä, jos ei mitään erikoista ilmene. Jos kaikki menee niin kuin olen ajatellut (miten se ei yleensä mene..) on sen sulho soopeliuros. Jos (mitä en tosiaan toivo) tulee mutka matkaan, on sen sulho mahdollisesti trikki, jos terveystarkistukset ovat sitä mitä haluan.

Puuh, on niin paljon noita jos-asioita   Ja ei jaksa odottaa, että joulu tulee. Silloin onkin jännää Käpälämäessä, JOS siis kaikki menee niin kuin on ajatellut.

Tänään saapui Seinäjoki KV-näyttelyn numerolaput. Ja mahtavaa, että turistikoiria ei oltu kielletty tulemasta paikalle. Devil ei ole ollut hallissa koko Suomessa asumisen aikana. Hallinäyttelyssä se on käynyt talvella Espanjassa, jolloin hän oli vielä ihan pentu. Että mahtihomma päästä koiraa totuttamaan näyttelytohinaan ihan kunnolla, kun hallissa olosta sillä on niin pitkä aika.

Viikon päästä lauantaina Seinäjoella siis Käpälämäki-teamin mukana Duffy ja Devil.

 

-Maikki-