Nyt paistaa risukasaan, jos niin voi sanoa. Seija ja Juha Smartteams kennelistä käyttivät Devilin morsiota RTG-tutkimuksissa ja mikäs ylläri pylläri siellä odottikaan omistajia. Peräti 5 pentua Sandran masussa! Kertakaikkisen hieno päivä siis! Morsian on siis Starsong Flame Of Passion ja melkoisen muhkea neiti olikin jo muutama viikko sitten. Nyt enää viimeinen viikko jännitystä ja jo alkaa tapahtua.. Ilokseni kuulin, että saan mennä "kärpäseksi kattoon" kun synnytys alkaa, joten on tässä isän omistajallakin jännät paikat jos on omistajillakin . Peukut vielä, kaikki menisi hyvin ja kaikki pennut selviäisivät synnytyksestä ja pikkupentuajasta.

 

Omien nettisivujen päivitys on ollut Devilin kasvattajan, Lotan harteilla. Ainin avustuksella pääsin alkuun ja tämän päivän aikana minulla ja Lotalla on tarkoitus -taas kerran pitää oppitunti. Oppitunti nimittäin, että oppisin itse päivittämään sivuja, tekemään sinne uusia juttuja jne. Pitäähän sinne narttuosastolle saada sivu Danille (Nice Try Dashing Dusty) ja tulevaisuudessa myös uusille koirille. 

Josta taas aasinsilta seuraavaan aiheeseen.. Jaden juoksuun nimittäin. Tuo -tällä hetkellä täysin pohjavillaton puhtaansininen neiti, kun on alkanut pihtaamaan sitä juoksuaan ihan toden teolla. Että saapa nähdä, milloin saan sen Jaden tyttöpennun itselleni vai onko se vain " in my dreams.." Juoksua siis kuumeisesti vielä odotellessa..

 

-Käpälämäen synttärisankari-